Ontmoet onze experts

Lisa Smak

Customer Succes Manager

Jeroen Engelander

Senior Microsoft Cloud Specialist

Chris van der Zwan

Microsoft Evangelist

Madeleine van de Rotten

Senior Microsoft Cloud Specialist

Bert van Draanen

Cloud consultant

Michel Mars

Microsoft Support Specialist

Eric Bruseker

Senior Security Specialist

William Jansen

Senior Security Specialist

Läslo Brouwer

Solution Architect Data Availability

Sebastiaan van der Kroft

Solution Specialist Data Availability

Robin Hobo

Mobility Specialist

Sven Lap

Microsoft Support Specialist

Gertjan Jongeneel

Senior Solution Architect

Peter Beukema

Microsoft Cloud Specialist

Stefan Hartmans

Microsoft Cloud Specialist

Ferdinand Stijn

VMWare Solution Specialist

Henk Enter

Solution Specialist

We are always next to you

Vrijblijvend sparren?

Lisa Smak

Customer Succes Manager

“Als we de stip op de horizon hebben bepaald, help ik onze klanten daar te komen. Door gezamenlijk een plan van aanpak te maken en onze klant gedurende deze “reis” te begeleiden. Een goed uitgevoerd plan is minstens zo belangrijk als het doel zelf. Het begint allemaal met bewustwording van de mogelijkheden die er zijn om het werk efficiënter en leuker te maken. Als men dit vervolgens inziet, gaat er een wereld voor ze open: ik deed mijn werk al jaren zo, maar het kan ook anders, en zoveel makkelijker! Na deze ervaring ontstaat veelal de vervolgvraag, vanaf wanneer kunnen we ermee aan de slag? Als die vraag volgt dan word ik daar natuurlijk heel erg enthousiast van!”

+31 (0)6 43 015 176

Jeroen Engelander

Senior Microsoft Cloud Specialist

“Met de modern workplace kunnen medewerkers altijd en overal werken, op een bij hun passend device met veilige en simpele toegang tot alle data en applicaties die zij nodig hebben. Als senior cloud consultant kijk ik samen met klanten naar hun huidige landschap om te bepalen hoe we hun werkplek het beste kunnen inrichten met alle mogelijkheden die de cloud kan bieden. Daarin adviseren, enthousiasmeren en gezamenlijk de route bepalen is het leukste wat er is. Soms weten klanten heel goed wat ze willen, soms komen ze van ver, de constante daarin is dat IT altijd verandert. Van nature ben ik ook iemand die altijd zoekt naar verbetering. Steeds nieuwe dingen uitproberen, zien dat het werkt en dat het de klant kan helpen met innoveren, daar krijg ik energie van. Met dat enthousiasme kan ik kennis goed overbrengen en werkt het aanstekelijk om samen aan een nieuwe reis te beginnen. Dat klanten het fijn vinden om naar me te luisteren en mij snel vertrouwen, dat krijg ik vaak terug. Dat is het mooiste compliment dat ik kan krijgen.”

+31 (0)6 13 276 247

Chris van der Zwan

Microsoft Evangelist

“Samen met klanten hun eigen innovatieve Microsoft wereld gaan bouwen en managen, dat wil ik. Als Microsoft Evangelist is het mijn missie om organisaties en bedrijven te inspireren. Business haalt IT aan alle kanten in. Snel kunnen schakelen wordt belemmerd door de huidige technologie. Waarom zou je nog vijf dagen in de week van negen tot vijf op een kantoor moeten werken? Empowerment, daar gaat het om: het beste uit mensen halen. En de beste mensen aantrekken. Dat vraagt om visie, een strategie én natuurlijk nieuwe technologie. Daar helpen wij onze klanten bij. Zo werken we samen aan het succes van hun organisatie.”

+31 (0)6 23 856 029

Madeleine van de Rotten

Senior Microsoft Cloud Specialist

“De impact van de moderne werkplek is groot voor organisaties. Klanten weten vaak niet waar ze moeten beginnen en hoe ze een nieuwe werkplek succesvol moeten introduceren. Ze hebben vooral behoefte aan inzicht en aan een beetje geruststelling. We maken het niet mooier, maar ook niet moeilijker dan is. Het is niet alsof we iemand op de maan moeten zetten. De weg naar de moderne werkplek is vol met hobbels: ze moeten keuzes maken, ze moeten overal iets van vinden, ze moeten nadenken over technologie. Daar zijn we eerlijk in. En we gaan ze bij elke stap ondersteunen. Steeds die next steps aandragen, dat is wat ik doe. Waar ik echt blij van word? Dat klanten na drie uur samen hard werken in een workshop enthousiast de ruimte verlaten. Omdat ze eindelijk hebben begrepen wat de moderne werkplek ze kan brengen en niet kunnen wachten om van start te gaan!”

+31 (0)6 53 241 682

Bert van Draanen

Cloud consultant

“Het werk is pas klaar als mensen er echt optimaal mee werken. Medewerkers hebben vaak geen keus, de moderne werkplek wordt opgelegd door de organisatie. De uitdaging is dan om tóch te zorgen dat ze er blij mee zijn. Dat gaat niet in één keer. We doen dat in korte sprintjes, met goede begeleiding. Hetzelfde geldt voor het kiezen van de juiste oplossing. Een goeie oplossing knoopt alles aan elkaar vast. Dat traject gaat ook stapje voor stapje. Ik zal nooit zeggen tegen klanten: doe dit of doe dat. Ik zorg ervoor dat de klant zelf genoeg kennis heeft om steeds de goede keuzes te kunnen maken. Ook onze eigen club is aan elkaar geknoopt qua disciplines: accountmensen en technici vormen een wereld van verschil. Maar als je samenwerkt, kun je elkaar aanvullen. Dat kunnen we. Daarom zijn we wereldwijd zo’n grote speler. We helpen onze klanten op weg en onderweg. En dat doen we goed.”

+31 (0)6 57 564 568

Michel Mars

Microsoft Support Specialist

“Voor mij begint de modern workplace met Teams, maar ik ben dan ook heel erg Microsoft minded. Teams is de centrale hub van de communicatie, van het samenwerken binnen de modern workplace. Mensen worden geleefd door hun inbox, dat blijven ze doen als je niet oppast. Ook de terugval is groot. Dus daar moet je company wide afspraken over maken. Ik begeleid klanten tijdens die adoptiefase. We zijn bij COMPAREX intern ook overgegaan op Teams, dus we zijn zelf ervaringsdeskundigen. Die ervaringen kunnen we mooi delen, dat praat een stuk gemakkelijker. De boel goed organiseren, mensen helpen, daar krijg ik energie van. Bij COMPAREX zijn we niet hit & run, iets uitrollen en weer weg. We zijn altijd bij de klant, hebben intensief contact, over veel meer dan alleen de workspace. Hoe we dat afstemmen? Nou, dat kan natuurlijk heel handig in Teams 😊”

+31 (0)6 21 859 931

Eric Bruseker

Senior Security Specialist

“We zien dat organisaties huiverig zijn voor de stap naar de cloud, met name vanwege vermeende security risico’s. Want welke controle middelen heb je nog als je data (deels) extern staat? In een on-prem kan je eenvoudig de randen van de omgeving beveiligen, maar waar zijn de randen in de cloud? Het vergt een andere manier van denken. Daar help ik bij. Daarnaast zien we steeds vaker het security platform als basis ontstaan. Een platform waarop verschillende scurity fabrikanten met elkaar threat intelligence uitwisselen om zodoende een sterker netwerk te bewerkstelligen. Daar zijn inmiddels verscheidene platformen voor. Het voordeel dat wij als Comparex hebben is dat we onafhankelijk zijn van vendoren, wij leveren immers een grote variatie van software. Daardoor ben ik in staat om echt samen met de klant te bepalen welke platform het beste bij hen past, rekening houdend met kennis en reeds bestaande oplossingen in het netwerk, en niet een advies geef omdat ik daarin gelimiteerd ben. De implementatie en configuratie vullen wij in met ons eco-partner platform. Zodat ongeacht hoe we de omgeving inrichten, dit ook door de juiste experts gebeurt.”

+31 (0)6 31 996 550

William Jansen

Senior Security Specialist

“Om de traditionele IT-omgeving kon je een hek zetten. Op de moderne werkplek is dit simpelweg niet meer mogelijk. Hoe zorg je er dan toch voor dat een medewerker die met zijn laptop of mobiele device bij de Starbucks inlogt veilig toegang krijgt tot je bedrijfsomgeving, je bedrijfsdata en applicaties in de cloud? Dat is een belangrijke vraag. Uiteindelijk gaat het om veel meer dan het beveiligen van de werkplek. Als COMPAREX bieden we oplossingen in de volle breedte. En om het groeiend aantal bedreigingen en de impact daarvan op een effectieve manier te bestrijden laten we die oplossingen met elkaar communiceren via één platform. Minder beheer, minder kosten, meer inzicht en vooral: optimale bescherming. Daarover mogen adviseren, daar haal ik mijn bezieling uit. Steeds meer worden we zo een strategisch partner voor onze klanten.”

+31 (0)6 57 782 516

Läslo Brouwer

Solution Architect Data Availability

“In de 15 jaar in dit vak heb ik talloze implementaties gedaan, van heel veel verschillende Information Management producten. Die productkennis komt goed van pas. Ik ken de mogelijkheden, maar ook de valkuilen. Daarom kan ik objectief luisteren en de wensen en eisen van een klant vertalen naar een productpropositie die bij die klant past. We gaan eerst een onafhankelijk en eerlijk advies opstellen, en dan pas een shortlist maken. Ik begeleid voor klanten dat hele pitch-traject, stel de kritische vragen en zorg dat de voorgestelde oplossing zichtbaar en tastbaar wordt gemaakt. Ik ondersteun ze vaak zelfs tot en met de onderhandeling. De interactie met klanten in zo’n traject, die geven mijn werk meerwaarde. En klanten ervaren dat gelukkig ook zo en zien me als een trusted advisor. Soms zoeken ze me na jaren op via LinkedIn, met de vraag of ik ze weer wil helpen. Dat is toch leuk om te horen en enthousiasmeert me.”

+31 (0)6 57 579 153

Sebastiaan van der Kroft

Solution Specialist Data Availability

“De problematiek is heel actueel. Hoe moeten we omgaan met exponentiele groei van data? Die vraag staat bijna overal bovenaan de agenda. Grote enterprises hebben moeite daar controle over te krijgen. Informatiemanagement is zo breed, ze zijn echt zoekende en raken gauw verstrikt. Maar doordat iedereen er persoonlijke ervaring mee heeft, worden de problemen wel gemakkelijk herkend en erkend. Het is dus complex en alledaags tegelijk. En dat ik ze daarin mag adviseren, dat vind ik heel leuk. Innovatie is wat mij drijft. Wat er allemaal beter kan en hoe we onze klanten daarmee kunnen helpen. We willen een trusted advisor zijn voor de lange termijn, ze begeleiden in de transformatie, in het realiseren van hun doelstellingen. We staan aan de kant van de klant, altijd.”

+31 (0)6 23 061 804

Robin Hobo

Mobility Specialist

“Soms hebben klanten zelf al een hoog kennisniveau, dan kunnen we het meteen over de technische details hebben. De diepte in en lekker sparren. Maar ik vind het minstens zo leuk om klanten te helpen die nog helemaal nieuw zijn met Mobility. Elke user case is anders. Pijnpunten en uitdagingen vertalen we samen naar een platform. Soms Microsoft, soms VMware. Kijken wat het beste past bij de behoeftes van de klant. Ik zou niet elke dag hetzelfde product willen adviseren. Het leukste is juist om erin te duiken, de verschillen scherp te krijgen en een eerlijk advies te kunnen geven. Met kennis en onafhankelijke oplossingen, zo onderscheiden we ons als COMPAREX in de markt.”

+31 (0)6 19 977 672

Sven Lap

Microsoft Support Specialist

“Toen ik in de IT begon rond de millenniumwisseling, was er weinig dynamisch aan de ‘Modern Workplace’. Kantoormedewerkers hadden een eigen bureau met een computer, stapels papier, een plantje en foto’s van de familie. De vibe ontbrak voor mij en dus besloot ik mij om te scholen in een interesseveld: media en communicatie. Na flink wat rondzwervingen, kwam ik in 2016 via via terecht bij COMPAREX als content marketeer. Wat schetste mijn verbazing: de IT was omgetoverd in een dynamische wereld vol mogelijkheden in plaats van beperkingen. En natuurlijk begon het meteen weer te kriebelen, dus schoolde ik mij weer om!

Vanuit het Microsoft Cloud Team adviseer en ondersteun ik onze klanten in de gehele Microsoft stack. Dat betekent dus ook innovatieve technologieën zoals Mixed Reality, waar mijn specialisme ligt. Wat we definiëren als de Modern Workplace, is eigenlijk altijd de werkplek zoals die nu beschikbaar is. De échte Modern, of misschien wel Future, Workplace is wat hierna komt dankzij innovaties zoals de HoloLens, AI en Quantum Computing. Het is mijn doel dat wij onze klanten ook op die kennisgebieden nu én in de toekomst bijstaan tijdens hun innovatie transformatie.”

+31 (0)6 83 675 933

Gertjan Jongeneel

Senior Solution Architect

“Je hebt twee oren en maar één mond, dat is niet voor niets. Luisteren naar klanten, daar gaat het om. Het helpt natuurlijk wel als je de juiste vragen stelt. Met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van de Modern Workplace ben ik goed in staat de exacte wensen, behoeften en eventuele issues van klanten boven tafel krijgen. Klanten van groot en klein in allerlei branches. En daar en passende oplossing bij te bedenken. De communicatieve skills die ik onder meer als trainer heb opgebouwd, komen daarbij goed van pas, bijvoorbeeld tijdens inspiratiesessies. Want pas als we alle uitdagingen scherp hebben, kunnen we het juiste aanbod erbij zoeken. Zo kunnen we klanten echt helpen.”

+31 (0)6 29 085 388

Peter Beukema

Microsoft Cloud Specialist

“Als Microsoft cloud consultants noemen we onszelf wel eens de ambassadeurs van de moderne werkplek. Natuurlijk zijn we het technisch geweten, maar de techniek is geen doel op zich. Deze moderne werkplek helpt organisaties om mensen in hun kracht te zetten.  Gebruikers efficiënt laten werken met de technologie die interactie stimuleert en flexibiliteit mogelijk maak. Mensen zijn het grootste goed voor bedrijven. Hoe wil je je als organisatie profileren, behoudt je talent en trek je de juiste mensen aan? Deze strategische vragen zijn essentieel bij het bepalen van de juiste oplossing.   Het is geen techniekfeestje, er moet een plan achter zitten. Die bewustwording willen we creëren. Daarom geven we inspiratiesessies, we proberen te prikkelen en stimuleren de dialoog.”

+31 (0)6 83 435 101

Stefan Hartmans

Microsoft Cloud Specialist

“Het is een reis die organisaties maken, van hun huidige omgeving naar de cloud. Deze reis stippelen we uit en die gaan we samen aan. Zie ons als een ervaren reisleider die de hele wereld al is over geweest en de ins and outs kent. Het allerleukste daarin vind ik het adviseren van verschillende typen organisaties, van overheidsinstanties tot commerciële bedrijven. Ze hebben allemaal een andere mindset. En aan de andere kant: er zijn minstens zoveel verschillende technieken. Ik houd van techniek, absorbeer alles en ben een gadgetfreak. Uiteindelijk is zelfs de nieuwste technologie maar een middel, welke techniek sluit het beste aan bij de organisatie en stelt deze in staat om doelstellingen te realiseren. Doordat wij weten wat er speelt in de markt en in die verschillende sectoren actief zijn, kunnen we organisaties verder helpen, ze naar een hoger niveau brengen. Daar gaat het om, dát geeft een goed gevoel.” 

+31 (0)6 21 554 194

Ferdinand Stijn

VMWare Solution Specialist

“De nieuwe generatie werknemers is niet meer gewend om van 9 tot 5 op een vaste werkplek te werken. De talenten van tegenwoordig verwachten van een organisatie dat ze productief kunnen zijn op elk gewenst device, of dit nu een eigen device of een corporate owned device is. Hoe zorg je er als organisatie voor dat je werknemers de gebruikerservaring hebben van hun devices thuis, maar op een secure manier? Daarnaast willen gebruikers middels single sign-on toegang tot Windows, native, cloud en webapplicaties. Dit zijn vragen waar veel organisaties op dit moment mee rondlopen en graag ga ik het gesprek aan om u te adviseren over een oplossing die het beste aansluit bij uw doelstellingen.”

+31 (0)6 20 661 639

Henk Enter

Citrix en Ivanti Solution Specialist

“Vragen, vragen, vragen: daar begint het mee. Want de beste oplossing bestaat niet, die verschilt per klant. Door goed te luisteren kom je steeds dichterbij, als een trechter. Daar nemen we uitgebreid de tijd voor. Gelukkig vind ik niets leuker om over te praten. Natuurlijk heb ik een adviserende en sturende rol, maar we komen altijd gezamenlijk tot de oplossing. Ook in het vervolgtraject blijf ik aanspreekpunt voor de klant. Ik voel me tot op de laatste minuut betrokken. Er is niets ergers dan ergens je tanden in te zetten zonder succes te behalen. Dat gebeurt me dan ook niet. En ik ben pas tevreden als álle medewerkers in een organisatie dat zijn. Want zij zijn eigenlijk de klanten; alles draait om de user experience.”

+31 (0)6 10 931 007

Kennismaken en vrijblijvend sparren?

Ontdek de meerwaarde van Office 365 in 1 dag!

Doe de Value Inspiration & Experience Workshop met jouw team

Schrijf je in op onze kennis-service

Blogs, podcasts en artikelen
van onze specialisten