Ontdek de moderne werkplek

Dé werkplek bestaat niet meer. Uw medewerkers kiezen steeds meer zelf waar, hoe en wanneer ze werken. De introductie van de moderne werkplek verandert uw organisatie. U wordt steeds wendbaarder en kunt snel inspelen op innovaties. Er ontstaat een modern workspace waarin u overal ter wereld, op elk moment van de dag en met elk gewenst device aan de slag kunt.

Overleggen, samenwerken.

Uw medewerkers kunnen steeds flexibeler en efficiënter werken én worden steeds productiever.

De kracht van
één platform

Dé plek waar alles samenkomt. U beheert uw bedrijf via één platform. Mails, bestanden, applicatie. Alles is aan elkaar gekoppeld. Dit biedt uw teams de mogelijkheid ideeën te delen, samen aan documenten te werken en taken sneller af te ronden. Waar u ook bent en in welke tijdzone u ook zit.

Vrijheid versus
veiligheid

Natuurlijk, de moderne werkplek biedt u optimale vrijheid. Tegelijkertijd moeten uw data en mails goed worden beschermd. U wilt immers niet dat gegevens in verkeerde handen vallen. Met een goed ingerichte moderne werkplek zijn uw documenten goed beschermd, apps beter beveiligd en worden identiteiten beheerd.

Security

Met de komst van de moderne werkplek is veiligheid een nóg belangrijker thema geworden. Waar voorheen veiligheid aan het eind van een proces kwam, is dit nu steeds meer een thema tijdens het proces. En waar kwetsbare onderdelen voorheen werden beveiligd met antivirussoftware en een goede firewall, heeft u nu geïntegreerde security oplossingen nodig om devices, applicaties, gebruikers en data te beschermen. Een securityplatform biedt uitkomst.

Mobility

Uw medewerkers bevinden zich op steeds meer plekken en gebruiken steeds vaker hun eigen devices. Flexibel werken vraagt toegang tot bedrijfsgegevens vanaf een veelvoud aan locaties en apparaten. Met Unified Endpoint Management kunnen uw medewerkers soepel werken en krijgen ze snel en veilig toegang tot bedrijfsgegevens.

Platform

Uiteraard zit u niet te wachten op allerlei verschillende oplossingen om de moderne werkplek mogelijk te maken. Met het juiste platform zijn alle IT-onderdelen met elkaar geïntegreerd, profiteert u van back-up oplossingen en heeft u eenvoudig en beter inzicht. Zo bent u volledig in control.

Applicaties

Telefoon, tablet, Windows 10 of Mac OS-apparaat. Ongeacht welk device wordt gebruikt, uw medewerkers hebben veilig en naadloos toegang nodig tot alle bedrijfsgegevens. COMPAREX zorgt voor de ideale balans tussen gebruiksgemak en beveiliging.

Databeschikbaaheid

Maximale efficiëntie, maximaal rendement. Een moderne werkplek vraagt om continue beschikbaarheid van gegevens. Om uw data beschikbaar te houden, heeft u een goede back-up nodig, een juiste archivering en disaster recovery. En daarbij moet u rekening houden met de regelgeving rondom AVG.

Artificial intelligence

Artificial intelligence biedt u een scala aan mogelijkheden. En wordt steeds meer onderdeel van de samenleving. Spraakherkenning, gezichtsherkenning, chatbots, het automatisch verwerken van informatie. Het kan u veel efficiëntie opleveren. Bovendien kunt u met de inzet van biometrische kenmerken toegang tot gevoelige data geven of juist beperken.

Business Intelligence

U verzamelt data. Veel data. En als deze gegevens kunt u vervolgens gebruiken om de kennis over uw business te vergroten. Zo kunt u processen verbeteren en brengt u uw organisatie verder. En met machine learning, digitale assistente en predictive analyse heeft u nóg sneller en beter inzicht in uw data.

ERP & CRM

Met een ERP systeem in de cloud automatiseert u uw bedrijfsprocessen. Met Software as a Service (SaaS) draait uw volledige bedrijfssysteem in de cloud. Het vormt de core-applicatie van uw bedrijf. Dit biedt u veel flexibiliteit tegen lage kosten. Bovendien heeft uw IT-afdeling er geen omkijken naar. Ook beschikt u over realtime data. COMPAREX regelt het voor u.

Met CRM Online tilt u relatiebeheer naar een hoger plan. CRM Online is eenvoudig in gebruik, simpel in beheer en toegankelijk vanaf elk apparaat. En de toepasbaarheid beperkt zich niet tot sales en marketing. U kunt het systeem ook gebruiken voor contractmanagement, het beheren van uw in- en verkoop-overeenkomsten of voor het managen van uw leveranciers.

Lisa Smak
Customer Succes Manager

Maak kennis met Lisa in 30 seconden

Is uw organisatie ook toe aan een moderne, veilige werkplek?

Wij inspireren u en uw medewerkers, kijken samen naar de mogelijkheden en de beste oplossingen voor uw organisatie.

Neem contact met mij op

+31 (0)6 430 151 76

Kennismaken en vrijblijvend sparren?

Vrijblijvend op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis kennis-service en ontvang nieuwsberichten, artikelen, blogs en podcasts van onze specialisten.