Microsoft Teams is dé hub voor
teamwerk in Office 365

Microsoft Teams maakt samenwerken makkelijk, snel en leuk

Cocreëer en deel bestanden met populaire Office 365-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint en Power BI.

Chatten en vergaderen

Teams is een complete oplossing voor chatten en online vergaderen. Host audio-, video- en webconferenties en chat met iedereen binnen of buiten uw organisatie.

Audio en
video

In combinatie met Telefoonsysteem, Abonnement en/of Direct Routing biedt Office 365 een complete zakelijke belervaring in Teams op een wereldwijde schaal.

Third-party integratie

Integreer apps van Microsoft en services van andere partners om uw proces aan te passen en teamwerk en productiviteit te bevorderen.

We are always next to you

Dit biedt COMPAREX

Download nu het Microsoft Teams e-book

Deze gids beschrijft de etiquete voor het dagelijks gebruik van Teams. Met de adviezen wordt het werken in teams nog beter georganiseerd en productiever, en wordt het zelfs nog leuker.

Ja, stuur mij het gratis e-book

Pas de toegevoegde waarde van Office 365 toe op uw individuele behoeften

Met de Value Inspiration and Experience Workshop (VIEW), krijgt u een interactieve workshop omtrent Microsoft Office 365 en de verschillende applicaties. De workshop is bedoeld voor organisaties en gebruikers die overdonderd zijn door de talloze mogelijkheden van de Office 365 applicaties, zoals Teams, OneDrive, Skype, Yammer en Delve.

VIEW biedt de mogelijkheid om uw persoonlijke en zakelijke waarde van Office 365 te ontdekken en te ervaren.

Ja, wij willen geïnspireerd worden door de mogelijkheden van teams