Haal meer uit Office 365
met Managed Services

De moderne werkplek biedt u en uw medewerkers optimale flexibiliteit. Werken waar en wanneer u dat uitkomt met uw eigen devices. U heeft toegang tot mail en data en kunt via apps eenvoudig samenwerken, met elkaar overleggen én efficiënter werken. Het vergt echter een behoorlijke aanpassing van de IT-infrastructuur om die flexibiliteit mogelijk te maken. En ook de compliancy moet op orde zijn. COMPAREX ontzorgt u hierbij.

Waar het voor eindgebruikers makkelijker wordt om hun werk te doen, wordt het werk voor uw IT-team steeds complexer. Zij moeten de wensen van nu in de praktijk brengen. Alle onderdelen moeten aan elkaar worden geknoopt en nieuwe features en online diensten moeten continu worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat iedereen in uw organisatie daadwerkelijk effectief aan de slag kan. Bovendien moeten uw medewerkers op weg worden geholpen met de nieuwe technologie. Dit vraagt nogal wat van uw IT-team. Met onze Managed Services nemen we hun werk uit handen zodat zij zich kunnen richten op de business.

Zo migreerde BOVAG hun kantoorautomatisering naar de cloud

Bekijk de video
2:21

IT en uw business

Met Managed Services vermindert COMPAREX de belasting op uw IT-afdeling. Onze specialisten nemen de ondersteuning van uw volledige IT-infrastructuur over. Afgestemd op uw behoeften. Door uw IT aan ons over te laten, koopt u een stukje tijd terug. Uw IT-medewerkers kunnen zich namelijk bezig houden met het in lijn brengen van IT met de business. Hier zit immers toegevoegde waarde. Wanneer beide teams efficiënt met elkaar samenwerken, realiseert u eenvoudiger uw businessdoelstellingen.

Support

COMPAREX treedt voor u op als partner. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en features die uw organisatie nodig heeft. Vervolgens bepaalt u welke mate van ondersteuning u wenst. Kiest u voor support, dan zorgen we voor continuïteit van uw IT-omgeving. We bieden 24/7 ondersteuning waarbij uw technische én functionele vragen bij ons kunt neerleggen. Ook houden we de O365 omgeving in de gaten. Omdat we deze hele omgeving monitoren, zien onze specialisten snel waar het probleem zit. Zo kunnen we vervolgens snel met u de vervolgstappen bepalen om het probleem te verhelpen.

Optimize

Kiest u voor de module optimize, dan stellen we een Roadmap op voor adoptie van de producten in O365. Vervolgens monitoren we de mate van adoptie. O365 is immers alleen waardevol als de mogelijkheden van de technologie ook daadwerkelijk worden gebruikt. Wij verzorgen live webinars over alle Office 365 oplossingen aan uw medewerkers. Ook krijgen zij toegang tot ons online training platform, waar ze zichzelf via korte video’s het gebruik van Office 365 producten aanleren.

Manage

Liever alles uit handen laten nemen? Kies dan voor de module manage. Dit is een combinatie van de support en optimize module. Naast de services in deze modules, nemen we het volledige beheer van uw O365 omgeving en het change management van u over. Ook onderhouden wij de beveiligingsrichtlijnen en geven we inzicht in en advies over uw O365 licenties. Zo helpen we uw ambitie en doelstellingen te bereiken.

Madeleine van de Rotten
Senior Microsoft Cloud Specialist

Meer informatie?

Of weten wat we u voor kunnen betekenen?

Neem contact met mij op