Altijd en overal veilige
beschikbaarheid over uw data

Met Microsoft Office 365 kunt u altijd en overal werken. Hierbij host Microsoft de infrastructuur voor u. Dit biedt u de mogelijkheid om IT-resources vrij te maken en uw lokale IT-infrastructuur te minimaliseren. Uiteraard beschermt Microsoft u tegen incidenten in haar datacenters. Maar doen zich andere incidenten voor, dan bent u zelf verantwoordelijk. Het is dan ook belangrijk een back-up voor uw data te onderhouden. Ook als deze data (deels) in de cloud staat. Maar met welke zaken moet u rekening mee houden? En met welke regelgeving? COMPAREX helpt u op weg.

Voor de bescherming van uw Microsoft Office 365 data moet u zorgen voor de juiste oplossing voor de beschikbaarheid en herstelbaarheid van uw data. Zeker met het oog op de nieuwe regelgeving is het belangrijk dat u dit goed heeft geregeld. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) eist dat alle data in de cloud, in applicaties en on premise beschikbaar blijft. Bij verlies van data kunnen hoge boetes worden opgelegd. Bovendien moet u kunnen aantonen dat u compliant bent. Anders kunt u eveneens hoge boetes en reputatieschade verwachten.

Van beschikbaarheid
tot beveiliging

Om uw data beschikbaar te houden, heeft u een goede back-up nodig, een juiste archivering en disaster recovery. Deze data moeten dan vervolgens goed worden beveiligd want ook in de cloud kunnen diensten uitvallen, foutieve handelingen worden uitgevoerd of kan er worden gehackt. COMPAREX kan u hierover adviseren en u helpen met de voor u juiste oplossingen voor back-up, archivering, disaster recovery en beveiliging. We zorgen ervoor dat u volledig beschermd bent tegen gegevensverlies, uw e-mails en data in OneDrive en SharePoint veilig zijn, uw medewerkers zelf data kunnen herstellen en we zorgen voor veilige en versleutelde dataopslag in twee Nederlandse Tier-3 gecertificeerde datacentra. Bovendien voldoen onze oplossingen volledig aan de regels rondom AVG.

Goed beschermd volgens de nieuwste regelgeving

  • een back-up van uw Microsoft Office 365 data naar uw lokale omgeving. Hiermee heeft u een goede exit-strategie;
  • het verminderen van het risico en het verliezen van de toegang tot Microsoft Office 365 data. Het zorgt er ook voor dat de data continu beschikbaar blijft voor uw gebruikers;
  • een snel herstel van uw Microsoft Office 365 data;
  • een efficiënt uit te voeren eDiscovery van uw e-mailarchief;
  • een kostenbesparing en ontzorging van uw IT omgeving.

On premise combineren
met cloud

Wanneer u al een bestaand back-up plan heeft voor uw on premise omgeving, is het mogelijk om met enkele aanpassingen deze oplossingen ook geschikt te maken voor Office 365. We kunnen zelfs uw on premise omgeving aan de Cloud koppelen. U hoeft dus geen nieuwe producten aan te kopen voor de cloud.

Läslo Brouwer
Solution Architect Data Availability

Aan de slag?

Natuurlijk gaat COMPAREX niet zomaar aan de slag. We brengen eerst uw bestaande situatie in kaart. Vervolgens kijken we naar de eisen die aan uw organisatie worden gesteld. Aansluitend zoeken we naar de best passende oplossing voor uw organisatie. Wilt u meer weten over back-up oplossingen of deelnemen aan een inspiratiesessie?

Neem contact met mij op

+31 (0)6 57 579 153